DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

AVANTPROJECTE PEL NAZARETH CENTER ENDE – INDONÈSIA

El Nazareth Center és un projecte social global que vol desenvolupar l’àrea educativa, d’innovació i emprenedoria en la regió d’Ende a Indonèsia.

Es tracta d’un complex compost per diferents àrees:

El HUB és un edifici destinat al treball en equip, el desenvolupament de projectes i la innovació. Es troba a la zona més pública del complex i està compost per una Planta Baixa destinada a la comunicació i interacció de tota la comunitat i un Primer Pis, comunicat visualment amb la Planta Baixa amb espais de treball flexibles.

La RESIDÈNCIA UNIVERSITÀRIA es composa de quatre volums amb patis interiors comunicats per passadissos coberts, destinats a l’allotjament dels estudiants. Els espais en Planta Baixa es destinen a les activitats de dia (menjador, sales d’estudi, sales de descant…) i la resta de plantes es destinen a les habitacions individuals o dobles.

La RESIDÈNCIA DE LA COMUNITAT EDUCATIVA es tracta d’un edifici inspirat en un claustre, amb les zones comunes en planta Baixa (menjador, sales d’estudi, sales de descans…) i la resta de Plantes destinades a habitacions de la comunitat.

ARQUITECTURA ESCOLAR

DETALLES

Localització:

Ende – Indonesia

Equip projectista:

ALARCÓN & MATOSAS I ASSOCIATS Arquitectura i Disseny

Superfície projectada:

12.400,00 m2