Alarcon & Matosas

Som un estudi de Barcelona que dóna serveis integrals relacionats amb l’arquitectura i el disseny.

El nostre objectiu és assessorar els nostres clients, aportant els nostres coneixements, experiència i creativitat, per a donar respostes adequades a les seves necessitats.

L’estudi va néixer fa més de 30 anys fruit de la col.laboració del Pedro Alarcón Puche y Amadeu Matosas Paris, tots dos arquitectes que es van conèixer quan cursaven la carrera d’arquitectura a Barcelona.

Anys després van entrar a formar part de l’estudi la Sandra Escribano Fonfria, arquitecta tècnica, i la Laura Zorrilla Ledesma, arquitecta. Creant un equip de quatre socis apassionats per l’arquitectura i amb ganes de treballar al costat dels nostres clients.

El nostre estudi es troba en el centre de Barcelona, realitzem molts projectes a la nostra ciutat però també treballem arreu del territori peninsular i a l’estranger.

Cada nou projecte és un repte així que col.laborem amb altres professionals de tots els àmbits per a poder adaptar-nos a cada nova idea o necessitat, sempre estem oberts a seguir aprenent i innovant.